Second Hand Item Giveaway by Ashya and Nasehah

Saturday, November 02, 2013



 Okey,seperti tajuk yang korunk baca di atas,hari ni aku dan Nasehah nak buat satu giveaway.Hadiah giveaway ni tak semua yang second hand.Ada yang second dan ada yang masih lagi first.Okey!Tanpa membuang masa,aku mulakan giveaway ni dengan... TERMA & SYARAT!
Owh,btw! Topup Giveaway by Ashya itu ditunda atas masalah pihak sponsor.

              TERMA DAN SYARAT:
  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai blog dan facebook *wajib!
  • Wajib mengikut semua syarat
  • Tulis di tajuk entry anda ' Second Hand Item Giveaway by Ashya and Nasehah'
  • Tempek banner atas tu dan backline kan ke blog ni
  • Hantar link entry blog korunk berkaitan dengan giveaway ni dekat kotak komen dibawah.*tempat lain x diterima
Wajib! (akan disemak)
*sila maklumkan di entry anda jikalau tiada akaun twitter dan instagram
Tamat sehingga 7 Nov 2013

Pemenang menggunakan kaedah

  1. TOP REFERRAL
  2. RANDOM.ORG

You Might Also Like

3 comments

  1. http://lovelydaie.blogspot.com/2013/11/second-hand-item-giveaway-by-ashya-and.html
    join ^^

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama... done follow u.. http://samdia.blogspot.com/2013/11/second-hand-giveaway-by-ashya-and.html

    ReplyDelete

drop here your comment.:)