Ingatkan nak jual Blackberry Curve ni tapi ....

Monday, December 02, 2013


sekarang dah masuk tengahari tapi cuaca tak macam tengahari disebabkan hujan . so nampak macam still pagi . and sekarang pon rasa sejuk sangat . so pada sesiapa yang tak mandi lagi sekarang ni , tak perlu kodd mandi . sebab tak akan bau busuk punyaaa :3

sekarang yaa  nak cerita ape erkk ? erm . sebenarnya sekarang ni yaa nak cerita something . 

beberapa bulan yang lepas ya.a baru jee beli hp Blackberry Curve 9220 warna putih . tujuan yaa beli hp tu sebab hp nokia yaa dah tak betul . bila yaa on , dalam masa lama sikit hp tuhh off tetiba padahal yaa tak off kan pon hp nokia tu . banyak jugak la problem hp nokia tu . 

disebabkan yaa sekarang pakai 2 no . pada asalnya yaa pakai 3 no hp tapi no. u-mobile yaa tak ingat letak mana -,- yaa dah try cari tapi still tak jumpa . *sedih

so sekarang yaa just pakai 2 no. iaitu sim maxis and sim digi #budyzzz ! sim maxis tu yaa guna dekat hp Xperia yaa and sim digi tuhh yaa guna dekat hp nokia yaa . disebabkan hp nokia yaa dah tak betul so yaa beli hp Blackberry . Actually saja nak rasa guna hp Blackberry and nak tergolong dalam BB user :p

Tapi Blackberry tu yaa beli yang 2hd punya . malas lahh nak beli yang baru . kalau beli yang baru , lebih baik beli Iphone . lagi berbaloi :p

so hp Blackberry tu yaa guna dekat no. digi . so far so good lahh pakai hp Blackberry tu sebab owner sebelum nihh ialah perempuan . memang dia jaga elok elok hp Blackberry nihh . still nampak baru and suci tau . yaa memang tabik lahh dengan akak tu . akak tu pon cakap hp Blackberry yang yaa beli daripada dia tu adalah hp yang dia paling sayang . tapi dia terpaksa jual sebab dia perlukan duit . yaa pulak perlukan hp :p

comel sangat tau hp blackberry dia . masa yaa cod dengan dia nak beli Blackberry dia tu , first time yaa tengok Blackberry dia , yaa dah jatuh cinta . hahaha . so yaa terus angkat dia punya hp .


see . hp Blackberry tu still nampak baru kann ? akak tu siap kasi 2 casing getah free lagi and salah satu casing yang akak tu kasi macam dekat atas ni . yaa guna casing ni sebab nampak cute . :3 still tak caya jugak nampak baru ? wait ! yaa bukak baju a.k.a casing dia .


sekarang dah caya ? still nampak baruu kan ? pandai kan akak tu jaga hp ni ... nampak sangat yang dia betul betul sayang hp ni . nampak suci bersih lagi tu . 



ni pulak gambar dalam dia . cute kan ?? still elok lagi tau Blackberry ni . and yaa puas hati sangat pakai Blackberry ni walaupun just 2hd . setakat ni hp Blackberry ni tak ada buadd hal pon . still okay macam biasa :)


yaa ingat yaa nak jual hp Blackberry ni ... ada sape sape yang nak tak ?? huhu 

tapi bila difikirkan balik , yaa rasa sayang pulak hp ni . so yaa fikir masak masak . yaa tak jadi nak jual :3
hp ni banyak jugak jasa dengan yaa . huhu

sampai di sini sahaja dulu entry yaa kali ni .

#terima kasih sudi baca .

Assalamualaikum teddy




You Might Also Like

4 comments

  1. Mahal tak kalau 2hand?Btw,BB tu mcm baru angkat kedai!

    ReplyDelete
  2. untung yaya ada BB. akak ni pakai fon cabok ja. haha asal boleh call, mesej dah kira orite laa kan. :)

    ReplyDelete
  3. @Zira Diana hihi kan ? macam baru angkat kedai . tak mahal pon . seriously ! :)

    ReplyDelete
  4. @Tasneem hihi . betul betul . sokong dengan akak :)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)