Review : Victoria's Secret Body Mist Online

Saturday, December 27, 2014


Assalamualaikum.



Pernah dengar Victoria's Secret Body Mist tak? tak akan tak pernah dengar brand Victoria's Secret kan? siapa dekat sini peminat tegar Victoria's Secret angkat tangan? hehehe now aku nak share satu instashop yang jual brand Victoria's Secret Body Mist. 


nama insta : @liyafashionstore

Dekat instagram ni ada jual Victoria's Secret Body Mist sama ada yang gred AAA from dubai dan jugak yang original 100% from USA okay! terpulang dengan korang nak beli yang gred AAA ataupun original. nak merasa pakai brand Victoria's Secret Body Mist ni tapi tidak mampu nak beli yang original punya sebab tahu tahu jelahh yang original punya harga mahal kan? so boleh beli yang gred AAA punya. tapi siapa yang mampu beli yang original 100% from USA tu, go on jela. kihkih

Perbezaan antara Victoria's Secret Body Mist yang gred AAA & original tak banyak beza pun sebenarnya. dari segi rupa, bau semua sama cuma ketahanan bau dekat badan kita je tak sama. tapi sebenarnya ketahanan bau sesuatu perfume tu bergantung pada body temperature seseorang tu juga huhu

kalau nak tahu,aku peminat tegar Victoria's Secret tau! hahaha sebab apa? sebab bau perfume ke body mist dia ke? dua-dua wangi gila tak terkata. semua bau daripada brand Victoria's Secret ni smell likes nature lahh. kalau siapa yang peminat Victoria' Secret ni dia tahu bau brand Victoria's Secret macam mana.

Antara jenis Victoria's Secret Body Mist :

 Pure Seduction
 Love spell
 Secret Charm
 Sheer Love
 Aqua Kiss
 Coconut passions
 Pure daydream
 Total attraction
 Vanilla lace
 Sensual blush
 Amber Romance
 Mango Temptation

Dalam banyak-banyak body mist dekat atas, aku paling suka VS Body Mist Pure Seduction. best seller tahu!


bau dia wangi gila okay!


Love Spell pun wangi. OMG!


Bagi sesiapa yang suka bau vanilla, you all should try this! suka sangat bau dia hehehe


Dua dua ni pun wangi. tapi aku paling suka Amber Romance tu hihi


Okay, ni last kihkih tak larat nak senaraikan semua. ni bau sweet sweet buah tau. so sesiapa yang suka dengan bau buah, aku suggestkan yang ni hehhehe

Victoria's Secret Body Mist ni banyak sangat pilihan sampai kita tak tahu nak pilih yang mana kan? tapi antara semua yang ada dekat pasaran sekarang, yang aku senaraikan gambar dekat atas ni lahh yang aku suka hihi

Sekarang aku dah ada dua botol Victoria's Secret Body Mist ni dan akan bertambah lagi satu botol next month. hihi

So sesiapa yang berminat nak beli tak kira sama ada yang original 100% from USA atau yang inspired from dubai, just contact owner @liyafashionstore.

Okay, bye.


You Might Also Like

1 comments

  1. Kami Pemborong/Supplier/Menjual Victoria Secret Bodymist 250ml High Gred Dubai (5A)

    Harga RM35 sebotol.
    Beli borong minimum 6 botol – Harga RM20 sebotol.

    (Harga tidak termasuk pos laju)

    Kalau berminat sila hubungi/whatsapp saya 014-7291252 (Ms. Eni)
    Boleh lihat kat link https://www.facebook.com/Original-Reject-Perfume-Victoria-Secret-Bodymist-Malaysia-1702840786596458/

    ReplyDelete

drop here your comment.:)