Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Sunday, February 01, 2015

Assalamualaikum 

Tengah hari ni yaa nak join satu giveaway daripada favourite onlineshop yang yaa selalu shopping. Tak lain tak bukan nile.com.my. Suka shopping sini sebab harga dia sangat-sangat mampu milik. Before this yaa shopping dua pasang kasut ala ala kasut converse dalam entry ni, klik sini. Dah dua kali yaa shopping dalam website ni and after this akan menyusul lagi hihi.

Yaa tengah aim satu beg ni. memang dah lama jatuh cinta dengan beg ni. tunggu nak grab je nanti!


Btw hari ni yaa nak join giveaway from the same favourite website. siapa yang tak nak dapat barang free from nile.com.my kan? hope ada lahh rezeki yaa kali ni huhu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bismillahirrahmanirrahim..

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
http://www.nile.com.my/page.php?cd=96

Antara barang yang yaa nak kurang daripada RM150 ;


RM43.00

RM38.10

RM24.10


RM27.80

RM5.99


RM8.50


Jumlah harga barang :

RM43.00 + RM38.10 + RM24.10 + RM27.80 + RM5.99 + RM8.50 = RM147.49

Thank you nile.com.my :)



You Might Also Like

1 comments

drop here your comment.:)