New perfume collection

Wednesday, June 03, 2015

Assalamualaikum.

Finally my new perfume safely arrived! korang tak tahu betapa addicted nya aku dengan perfume ni huhuhuhu i'm super excited today, seriously! aku ni jenis suka jalan-jalan cuci mata dekat shopping mall, beli nya tidak hahahaha sebab bagi aku, if barang tu aku rasa perlu, so aku beli. kalau aku rasa tak perlu, so aku just tengok je.

Tapi setiap kali kalau aku pergi shopping mall, aku wajib singgah kedai perfume sebab aku suka perfume hihihi sekarang aku dah ada banyak koleksi perfume. nanti aku share one by one koleksi perfume yang aku ada.

But now, aku nak share koleksi perfume baru, yeayyy! perfume ni dah lama aku aim tau sebenarnya. setiap kali singgah sephora, aku akan cari perfume tu. bau perfume tu wangi sangat-sangat. bau dia seakan-akan bau buah-buahan and a bit floral notes, i like it!
Disebabkan rezeki aku bulan ni lebih sikit, so aku decide nak beli sebab asyik terbayang-bayang je :( and now i got my perfume huhuhuhu finally :') you know what perfume that I bought? hehehe

Perfume midnight romance by ralph lauren. yeahhhh this perfume lahh buat aku gila bayang hahahaha ni perfume baru by ralph lauren. First time aku bau this perfume, aku terus jatuh cinta. bau dia tak kuat sangat. bagi aku bau dia lembut je even EDP. yeahh EDP okay huhuhu


Perfume SI by Giorgio Armani. this perfume mmg 100% bau vanila. bagi aku bau vanila dia strongg tapi tak memeningkan kepala. itu bagi aku la tak tahu bagi orang lain macam mana kan? tapi aku jenis yang suka perfume bau buah-buahan and vanila, so sesuai lah kan?


Kalau perfume yang bau spicy tu aku tak berapa nak suka sangat. i don't know why huhu kalau bau floral tu aku boleh la terima lagi tapi kalau terlampau bau floral sangat, tak boleh jugak hahahahaha tp perfume coco mademoiselle aku boleh ngam pulak hahahaha mybe sebab bau orange dia tu kot.
Alhamdulillah, my wishlist dah tercapai. next wishlist is nike roshe ombre pulak. Kalau wishlist perfume pulak, lepas ni aku nak grab perfume Modern Muse by Ester Lauder & Victoria Secret Bombshell Edp.



In Sha Allah. tapi misi utama aku nak grab iPhone 5s dulu kahkahkah sebab tu aku tengah nak kerja sekarang ni. Mybe start esok aku kerja dengan mak cik aku dekat kedai makan. doakan aku dapat bertahan selama sebulan kerja situ huhu demi iPhone punya pasal haihhhh
Okay, i need to go. dah kena bersiap kemas ape yang patut. malam ni aku dah gerak pergi rumah mak cik. hope impian aku nak memiliki iPhone this year tercapai. Aamin ya Allah.

P/s : Bye katil. im gonna miss youu. hujung bulan kita jumpa lagi hukhuk dah dah jangan nangis. demi iPhone, kau terpaksa kena berkorban.


Okayy daaaaaaaa.

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)