duit raya

PERADUAN DUIT RAYA..! MULAI 27 JUN - 5 JULAI 2016

Friday, July 01, 2016

Assalamualaikum

Tetiba terasa nak join peraduan/segmen or yang seangkatan dengannya hihi mana tahu ada rezeki ke kan :) kalau ada rezeki, alhamdulillah. Kali ni i nak join peraduan duit raya even i sebenarnya dah besar haha tapi tak malu nak duit raya lagi. 

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Sesiapa yang nak join, sila tekan banner dekat atas ni okay. i dah join, korang bila lagi kan? Mana tahu rezeki korang hihi